Rendőrségi

2014.12.26. 20:45

Tűz egy pákozdi étteremben

A kora délután érkezett segélykérő hívás értelmében az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a pákozdi pihenőnél lévő étteremben tűz ütött ki december 26-án.

A riasztást követően Székesfehérvárról és Érdről is elindultak a hivatásos tűzoltók. A lángok a vendégtérben lévő kandalló felett csaptak fel. Az eset során két négyzetméteren égett a fából készült födémrész és szigetelés, valamint a tetőszerkezet kisebb részére is továbbterjedt a tűz. A tűzoltók kiérkezése előtt két dolgozó összesen öt kézi tűzoltó készülékkel megszüntette a lángolást. Az izzó, parázsló részek eloltását, a károsodott födém kibontását a székesfehérvári tűzoltók végezték el.

Az egyik dolgozót könnyű füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállították a mentők. Az ünnepi időszakból adódóan az étterem zárva volt, ezért vendégek nem voltak veszélyben. A gyors észlelésnek és beavatkozásnak köszönhetően, amelyhez hozzájárultak a megfelelő számú és működőképes tűzoltó készülékek is, a tűz nem terjedt tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!