Rendőrségi

2014.10.01. 11:56

Vádemelés a bántalmazó ellen

Egy férfi Soponyán, egy szórakozóhelyen ütött meg egy másikat. A székesfehérvári rendőrök befejezték az ügyében folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellene.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. február 16-án hajnalban bántalmazásról érkezett bejelentés egy soponyai szórakozóhelyről. Egy helyi lakos kért segítséget, mert egy ismeretlen férfi megütötte és az ütés következtében eltörött az arccsontja. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekményt a 21 éves kálozi W. Imre követte el, akit 2014 áprilisában gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi kihallgatása során elismerte a bántalmazást. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!