Rendőrségi

2014.08.21. 09:16

Vádemelés a rongáló ellen

Kirúgta egy buszmegálló üvegét egy 15 éves fiú Székesfehérváron. A rendőrök befejezték az ügyében folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellene.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 20-án 19 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérvár, Budai úton lévő egyik buszmegállónak egy fiatal fiú betörte az üvegét. A helyszínre érkező rendőrök a megálló mellett találták a tinédzsert, aki kérdésükre elmondta, hogy összeveszett barátnőjével és idegességében rúgott bele az üvegbe.

A helyi fiatalt az egyenruhások a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!