Rendőrségi

2015.01.29. 09:45

Vádemelés: Feldühödött eb harapott meg egy férfit

Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 18 éves nővel szemben, akitől sétáltatás közben megszökött barátja kutyája és Csákváron megharapott egy férfit.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Viktória csákvári lakossal szemben.

A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján a 18 éves nő 2014. július 23-án este nem kellő gondossággal sétáltatta barátja harci kutyáját Csákváron, a Geszner-háznál, ezért az eb elszabadult tőle. Mivel a nő nem tudta megfékezni a felügyeletére bízott nagytestű kutyát az egy motoron közlekedő férfi mindkét lábát megmarta. A sértett a kutyatámadás következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, amely miatt három hétig tartó kórházi ellátásra szorult.

A megvadult állatot hatósági állatorvos vizsgálta meg, a nyomozók pedig gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!