Rendőrségi

2015.05.24. 08:45

Verekedés Etyeken, mutogatós férfi Dunaújvárosban - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Csak vizelni akart, vagy direkt mutogatta nemi szervét a dunaújvárosi férfi? A rendőrség mindenesetre szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Etyek, Újhegyre kértek rendőri segítséget verekedés miatt 2015. május 23-án este. A rendelkezésre álló adatok szerint előzetes szóváltást követően egy 47 éves helyi férfi két budapesti lakost bántalmazott, melynek következtében az egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A bántalmazót a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Dunaújváros, Fáy András utcából érkezett bejelentés 2015. május 23-án a rendőrségre egy férfiról, aki az utcán nemi szervét mutogatta. A helyszínre érkező járőrök elfogták a 41 éves férfit, aki azzal magyarázta megbotránkoztató viselkedését, hogy csak vizelni szeretett volna. S. Mihály dunaújvárosi lakossal szemben szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!