Sárbogárd

2017.05.27. 06:31

KRESZ-park a Mészöly iskolánál

A Mészöly Géza Általános Iskola udvarán 1983-ban létesült KRESZ-park az évek során megérett a felújításra – hangsúlyozta Fülöpné Nemes Ildikó igazgató a csütörtöki ünnepélyes átadáson.

V. Varga József

Gyalogos bejárás – KRESZ-park az iskolában

A felújítást a Mozdulj a Városért Egyesület, a Nyugdíjas Rendőr Egyesület és a Honvéd Bajtársi Egyesület kezdeményezte, s csatlakozott hozzájuk az iskola alapítványa. Gazdára találtak a téglajegyek, gyűltek az adományok, s jó ütemben folytak a munkálatok. Jó érzés volt megtapasztalni az összefogást.

A park mindennapos használatával a közlekedési ismeretek tanulását és gyakorlását kívánják elmélyíteni az általános iskolában.

A Mészöly iskola felújított KRESZ-parkját csütörtökön adták át ünnepélyes keretek között. A Sárbogárdi járás iskoláinak diákjai a rendőrség által szervezett közlekedési versennyel vették birtokukba a megújult parkot. Megtudtuk, hogy a tanpályát a járás oktatási intézményei is használhatják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!