Sárbogárd

2015.11.29. 14:55

Tánckavalkád száz táncossal Sárbogárdon

Sárbogárd – Az Írisz Oriental színes, tüzes tánckavalkádot álmodott hatodik alkalommal is a városi művelődési központ színpadára. Vagy száz táncos lejtett a nagyérdemű örömére.

V. Varga József

A szombati teltházas esten nagy sikerrel szerepelt az alapi Ten Dance, a versenytáncok sokszínűségével megismertetve a nézőket – számolt be lapunknak Vaskeba Krisztina a hagyományos őszi tánctalálkozóról. Helga sárbogárdi zumba csoportja vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató forró, latin ritmusokkal és világtáncokkal tarkított fitneszprogramot mutatott be.

A pezsgő táncos estet az Írisz Oriental jegyezte ezúttal is: Bágyi Ágnes (b), Tóth Eszter, Vaskeba Krisztina és Iker Anita Fotó: Sebestyén-Kövér Beáta

A helyi Mészöly iskola Szent István tagiskolájának táncegyüttese, a Töbörzsöki Táncoló Talpak hip-hoppal debütált; a vajtai Blue Jeans Linedancers country táncai Amerikát idézték. A hastánc varázsát a bogárdi Írisz Oriental, a Belly Kid és az Írisz Sisters hozta el a pezsgő kavalkádra, fellebbentve a „fátylat” az arab táncok tarkaságáról. A budapesti Erin Ír Sztepptánc Társulat tradicionális és modern sztepp-koreográfiákat mutatott be látványos show-műsor formájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!