Sárbogárd

2016.07.09. 16:45

Tuning-találkozó csodálatos járgányokkal

Sárbogárd - Minden, mi autós szem-szájnak ingere. Csodajárgányokkal, hangnyomáspróbával, gumifüstöltetéssel és szexi kocsimosással

V. Varga József

. Tuning, vagyis hangolás - kóstolgatjuk a két főszervezővel, Kiss Balázzsal és Horváth Zsolttal a járművek bibliáját. Autótuning, vagyis a tulajdonos valami mást szeretne. Olyan mint az egyszeregy: a tuning önmegvalósítási mód és életforma, szent megszállottság. És valóban, a kocsiban visszatükröződik a tulaj egyénisége.

Menyhei Gyula és Molnár Melani a Honda Legend fantáziával

Hírnök jő, egyszerre vidám és szomorú. Az autómosókban még vagy negyven járgányt suvickolnak, jönnének ők is, de a küzdőtéren lassan már cipőkanállal sem. Simán megtelt az Ifjúsági park a hetedik sárbogárdi tuning-találkozón szombaton. A dunaföldvári Menyhei Gyula és párja, Molnár Melani büszkén mutatja az 1991-es évjáratú Honda Legend fantáziát. Gyuszi édesapja kezdte fejlesztgetni, de most már a staféta a fiataloknál van. Gyári, de egyedi, nagyon szép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!