Sárkeresztúr

2016.05.26. 16:07

Fogatsport: hajtók és paripák Sárkeresztúron

Sárkeresztúr – A negyedik fordulóval folytatódik szombaton a megyei fogathajtó-bajnokság. A lovassport szerelmeseinek Keresztúron a helyük!

V. Varga József

Sorrendben Sárbogárdon, Mezőszilason, majd Seregélyesen mérték össze tudásukat Fejér és a környező megyék hajtói. A tavalyi megyei bajnok, id. Semjén Attila az idei szezont is erősen kezdte: Bogárd után Szilason is a legjobb eredményt érte el a Fejér megyei hajtók közül, Seregélyesen pedig a harmadik helyet húzta be. A 3. forduló összevetését a keresztúri Csuti Péter nyerte, eredménye biztató a szombati hazai viadalt megelőzően.

A Vihar Lovas Egyesület tagjai és a lelkes szervezők május 28-án Sárkeresztúrra várják a fogatsport szerelmeseit. A hivatalos rendszerben ötven (!) hajtó adta le nevezését, nyolc megyéből és a Felvidékről érkeznek versenyzők a futamra. A „hazaiak” mellett a Veszprém megyeiek számára is pontszerző bajnoki fordulót jelent a szombati megmérettetés.

A 4. fordulót megelőzően így fest a tabella élmezőnye: 1. id. Semjén Attila (Mezőszilasi LSE, 49 pont), 2. (holtversenyben) Semjén Attila (Mezőszilas, 39) és Csuti Péter (Vihar LE, Sárkeresztúr, 39), 4. Kiss Olga (Nagylóki LE, 35), 5. Tóth Roxána (Sárbogárdi LE, 31), 6. Ihász Béla (Seregélyesi LC, 23 pont).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!