Sárkeszi

2017.02.07. 17:35

Cifra manónépség!

Sárkeszi - A kölyökklubos gyermekfarsangon huszonhat bájos fruska és fess legényke öltözött jelmezbe, a szülők és a hozzátartozók kíséretében megtelt szombaton a faluház nagyterme.

V. Varga József

Farkas Gyuláné Marika polgármester örömmel jelentette be: a hatszáz lelkes kisfaluban a múlt évben tizenkét gyermek született! Sőt, közülük már többen a jelmezversenybe is beneveztek, szüleik által.

A piros orrú bohóc, Domjánné Szántó Éva, a Kölyökklub vezetője sorban a zsűri elé kísérte a maskarásokat: a többiek között a balerinát, az autóversenyzőt, a ninját, a kalózlányt, az idős hölgyeket vállkendőben, de még a szalonnával megspékelt tükörtojást is.

A piros és pöttyös egérformáció, Lili, Amália és Lél különdíjat kapott. Balról bohóc, jobbról ninja
Fotó: V. Varga József

Az első helyezést végül Faller Marcell (lego-mixer) érdemelte ki, megelőzve Tormási Nikolettet (baleseti sérült) és Botos Biankát (pingvin), különdíjat kapott Belléncs Lili, Belléncs Lél és Pataki Amália (Minnie és Mickey egér formáció).

A sárgabaracklekvárral megbolondított farsangi fánkot Szontág Albertné Ica és Szabó Zoltánné Angéla prezentálta, a derűs délutánon táncra perdültek a lurkók, a pörgős diszkót Oroszi Roland apuka keverte. A tombola fődíjaként mesés torta szolgált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!