Sárosd

2017.03.21. 08:28

Sárosdi győzelmek a ketrecben - Tizenhét kempoarany a Mátra-kupáról

Sárosd – A Sárosdi Kempo SE versenyzői eredményes viadalokat jegyezhetnek. A két vezető, Koncz Gábor és Kordás István Törökbálintra, illetve Gyöngyösre kísérte el a harcosokat.

V. Varga József

A Hungarian MMA Federation törökbálinti fordulóján Kugler András és Tóth Ádám MMA szabályrendszerben lépett ketrecbe. András két mérkőzésen győzött: előbb feladásra kényszerítette ellenfelét, második meccsén pedig egyhangú pontozással győzött. Ádámnak egy mérkőzése volt, amelyet az első menet végén lábfeszítéssel nyert meg.

MMA-aranyak: Tóth András, Koncz Gábor és Kugler András
Fotó: Sárosdi Kempo SE

A kempo egyesület tizennégy ifjúsági és junior korú (13-20 évesek) versenyzője a gyöngyösi Mátra-kupán összességében 17 arany-, 18 ezüst- és 8 bronzérmet gyűjtött be. A tizenhét arany önmagáért beszél!

Az egyesület két vezetője, Koncz Gábor és Kordás István örömmel számolt be arról, hogy a Sárosdi Kempo Sportegyesület rendezi meg április 22-én a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség ifjúsági, junior és felnőtt magyar bajnokságát Székesfehérváron, a Köfém Sportcsarnokban. Amint elmondták: gőzerővel készülnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!