Sárszentágota

2015.08.27. 09:25

Olimpiai bajnok Ágotán az Ütős Hetes

Sárszentágota – A falunapon első alkalommal rendezték meg az Ágotai Parasztolimpiát, melyen hét válogatott csapat vett részt. A színpadon szórakoztató produkciók sorjáztak.

V. Varga József

A falunapon első alkalommal rendezték meg az Ágotai Parasztolimpiát, melyen hét válogatott csapat vett részt. Erőnléti, ügyességi és szellemi próbák váltogatták egymást. A versenyszámok között körbálaállítás, kukoricamorzsolás, fűrészelés, talicskatolás, lopózás, sodrófahajítás, gumicsizmarúgás, célba lövés szódával, kötélhúzás, karaoke, agrártotó és paraszt-IQ szerepelt. A nemes versengésben olimpiai bajnoki címet szerzett az Ütős Hetes különítmény, megelőzve a Falusi Betyárok és a Kergebirkák gárdáját.

A nap folyamán kiosztották a fotópályázat díjait, tombolasorsolást tartottak, a színpadi produkciók sorában fellépett a Defekt Duó, Alexa Ákos, a Csillagfürt kórus és Kozma Lacika, a tűzijátékot bál követte. Sebestyén Zoltán polgármester köszönetet mondott mindenkinek, aki felajánlásaival és önzetlen munkájával hozzájárult az előző napi motoros találkozó és a falunap sikeres lebonyolításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!