Seregélyes

2015.04.22. 18:09

Az Eötvös Szakképző kiváló versenyeredményei

Seregélyes - A diákjait legjobban felkészítő iskoláért járó elismerést a seregélyesi csapat hozta el a mezőgazdasági gépész tanulók országos versenyéről.

A múlt hét végén Hajdúböszörményben zajlott le a mezőgazdasági gépész tanulók Szakma Kiváló Tanulója Országos Versenye (SZKTV) döntője. Az írásbelik után a legjobb 21 tanuló jutott a döntőbe, ahol elméleti és gyakorlati tudásukról adtak számot a versenyzők.

Angyal Gergely, Tóth Zoltán, Garai Dominik. Fotó: Eötvös

A hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium fennállása óta második alkalommal adott otthont az SZKTV országos versenynek. Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett verseny komplex volt, az előzetes írásbeli munkák alapján döntőbe került fiatalok több helyszínen, több munkagép szakavatott kezelésével bizonyították tudásukat.

A seregélyesi Eötvös József Szakképző Iskola és Kollégium mindhárom induló diákja kiválóan szerepelt. Tóth Zoltán 2., Garai Dominik 3. helyezést ért el, Angyal Gergely 13. lett, de a gyakorlati versenyrészben ő győzött. Eredményük alapján mindhárman sikeres és jeles érdemjegyű szakmunkás bizonyítványt kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!