Seregélyes

2015.04.22. 18:44

A jótékonysági előadáson a kicsik és az óvónők is fölléptek

Seregélyes – Százhúsz kisgyerek lépett fel azon a jótékonysági előadáson, amelyet a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda rendezett meg idén is, a húsz esztendős hagyománynak megfelelően.

B. Kiss László

Egy kedves jelenet a seregélyesi Hétszínvirág óvoda nagy sikerű, teltházas műsoros délutánjáról. Fotó: Vörös Csuta Andrea

Kosaras Istvánné intézményvezető köszöntője után Kovács Dániel, az óvoda baptista lelkésze mondott imát. A műsorban egyaránt szerepelt tavaszköszöntő játékfűzés, a néptánc tehetségműhely tagjainak bemutatója, a Borsószem királykisasszony feldolgozása, Világszép Sárkányrózsa története, és Csipkerózsika klasszikus előadása. A művelődési házban tartott nagyszabású előadáson nem csak a gyerekek, de az óvónők is színpadra léptek, akik a picik és szüleik derültsége közepette a Kismanó, nagymanó című vidám jelenetet adták elő, melyben közreműködtek a művelődési ház ifjú táncosai is. A bevételt újabb udvari játékok vásárlására fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!