SÉTA

2012.01.28. 07:53

Sokak érdeklődését felkeltettük

Az idei pályaválasztási kiállításon én is részt vehettem, mint rostis diák. Eleinte tartottam attól, hogy zavarba jövök majd, ha valaki kérdez tőlem valamit, de amikor ott ültem a kis pavilonban, várva az érdeklődő és tanulni vágyó diákokat, már elszállt minden félelmem.

Fejér Megyei Hírlap

Nekem nem volt más dolgom, mint tájékoztatni a kérdezősködő szülőket és gyerekeiket iskolánk képzéseiről, tanárairól. Sok embert ismertem meg azon a napon. Volt, hogy megmoccanni sem tudtunk a sok látogatótól.
Iskolatársaim, élsportolóink, táncosaink fotói és molinói,  valamint a suli életéből kiragadott pillanatokról szóló kisfilm  mind-mind eszembe juttatta az elmúlt éveket. (Idén végzek a Rostiban, amit végtelenül sajnálok.) Táncos lányaink komoly felkészülést igénylő produkcióval kedveskedtek a jelen lévő vendégeknek - a fiúk nagy örömére. Felzárkóztató osztályaink  adventi koszorúkat és karácsonyfadíszeket készítettek. Vendéglátósaink  terített asztallal, szendvicsekkel várták a hozzánk betérőket. Szóróanyagaink mind elfogytak, ami némi büszkeséggel töltött el.
Remélem sok-sok gyerek érdeklődését felkeltettük, és jövő szeptemberben nálunk kezdik  a középiskolás éveket.
Biztosíthatom őket, hogy még egy ilyen iskola nincs a városban!

Patai Barbara,
Rosti Pál gimnázium,
Dunaújváros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!