Sport

2010.08.19. 02:28

Bonyolódik a Szondi teniszezőinek ügye

Székesfehérvár - Lapunkban korábban beszámoltunk a H. Szondi SE ob I-es teniszcsapatának a kálváriájáról. Ami kedden tovább bonyolódott a fegyelmi tárgyaláson.

Matók János

A Magyar Tenisz Szövetség fegyelmi bizottsága kedden tárgyalta a férfi ob I-es csapatbajnokság ügyét , a Győr-Kőszeg mérkőzéssel kapcsolatban. Ez a vendégek 21-0 arányú (meglehetősen furcsa) győzelmével zárult, s az eredmény azt jelentette, hogy nem a fehérvári H. Szondi SE, hanem a pont a szükséges arányban győztes Kőszeg jutott fel a Szuperligába. A Szondi elnöke, Szentes László óvott, s ezt tárgyalták most első fokon, de augusztus 25-én, a résztvevők keddi ellentmondásai miatt egy újabb tárgyalás következik, erről döntött a fegyelmi bizottság. Viszont a szövetség elnöksége közben helyben hagyta a pályán született eredményt, így a saját bizottságával került ellentmondásba. A hab a tortán: egy győri játékos tettlegességgel vádolta meg Szentest, akit így szintén fegyelmi eljárás alá vontak...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!