Sport

2013.03.11. 14:02

A vidis Álvarez gyorsan felépül

Székesfehérvár - Az elmúlt hetek szerda-szombat ritmusa után most több lehetősége van készülni a szombati, Haladás elleni bajnokira a Videoton FC labdarúgó-csapatának.

Bobory Balázs

José Gomes labdarúgói fújhatnak egy rövidet, azonban egy pillanatra sem szabad elfelejteniük, hogy a  hét végén újabb bajnoki következik, ráadásul egy veszélyes, mindig kellemetlen ellenfél otthonában. Szombaton, a 20. forduló nyitómérkőzésén lép pályára a Vidi Szombathelyen, a Haladás otthonában.

Álvarez rövid pihenő után folytathatja a munkát

A piros-kékek az első két tavaszi bajnokijukon egyaránt 4-0-ra nyertek, nyugodtan kijelenthető: remek formában vannak. A szurkolók számára némi aggodalmat csak az jelenthetett, hogy az Eger elleni mérkőzésen kiválóan futballozó Arturo Álvarezt az első félidő hajrájában le kellett cserélni. Nos, a támadó sérülése szerencsére nem súlyos, a vidi.hu tájékoztatása szerint Álvarez térde mindössze megrándult, így egy-két napos pihenő után ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Ez jó hír a Hali elleni bajnoki előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!