Sport

2013.05.22. 15:44

Bajnok lett a H. Szondi SE asztalitenisz-csapata

Az NB II-es asztalitenisz-bajnokság utolsó fordulójában a Honvéd Szondi SE csapata 15-3-ra győzött a harmadik helyezett Hévíz ellen, s mint bajnok, feljutott az NB I-be.

Matók János

Egy esztendei száműzetés  után ismét az NB I-be jutottak  a Honvéd Szondi SE férfi asztaliteniszezői. Az utolsó előtti fordulóban már biztos volt a csapat bajnoki címe az NB II Észak-Nyugati csoportjában.  A tabellán harmadik Hévíz SE elleni végső mérkőzésen is kitűnt a szondis fiúk fölénye, amely az egész bajnokság során dominált.

Balról jobbra: Slett József, Domokos Győző, Volsik János szakosztály-vezető, Volsik Tibor, Szabó Attila (Fotó: Lovász Lilla)

Honvéd Szondi SE - Hévíz SE   15 -3.

A fehérváriaktól   Domokos Győző 4, Slett József 3, Szabó Attila  3,  Volsik Tibor 3, a Szabó, Slett és a Domokos,Volsik párosok 1-1 győzelemmel járultak hozzá a sikerhez.  A bajnoki címet 17 győzelemmel  1 vereség ellenében , 260-64-es mérkőzés aránnyal, 34 ponttal  szerezte meg az együttes.  A csapat sikerét egységességének köszönheti, hiszen a bajnoki teljesítménylistán  mind a négy játékosa  az első tíz között szerepel 79-83 százalékos mutatóval.

A Publo-Csákvár TC (Molnár János 4, Geri László 4, Imecs Ernő 3, Szám Zoltán 2, a Molnár, Geri és az Imecs, Szám duók nyertek) idegenben szintén 15-3-ra nyert az Erzsébeti Hajós DSE I ellen. A csapat ezzel 29 pontot szerzett a bajnokságban, s megérdemelten lett a második helyezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!