Sport

2013.07.17. 22:00

Távozó és érkező a Vidinél

A jövő heti, Pápa elleni bajnoki nyitányra készül a Videoton FC labdarúgó-csapata. A kerethez csatlakozott sérülése után Álvaro Brachi.

Bobory Balázs

A spanyol jobbhátvéd még az előző szezon végén sérült meg, azóta hazájában kezeltette magát és végezte a rehabilitációs feladatokat. Brachi visszatért és már a csapattal öltözött és ballagott ki a pályára Felcsúton. A bekk különmunkát végez a fizioterapeutákkal, de szerencsére hamarosan minden feladatba beszállhat és együtt dolgozhat, készülhet a társakkal.

- Nagyon szeretnék már ismét teljes értékű munkát végezni, és újra pályára lépni. Remélem, legkésőbb augusztusban már erre is sor kerülhet - mondta a vidi.hu-nak Álvaro Brachi.

A Vidinek nem csak érkezője, távozója is akad, igaz, az utóbbi napok fejleményeit követően erre számítani lehetett. Fejes András, a piros-kékek saját nevelésű balhátvédje a következő szezonban az MTK együttesét erősíti kölcsönben. A fővárosiak szakmai igazgatója, Garami József szerdán úgy nyilatkozott, Fejes jó benyomást tett rá és megfelelően pótolhatja a Hungária körútról a Ferencvárosba távozó, korábban a Videotonnal bajnokságot nyerő Hidvégi Sándort.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!