Sport

2016.06.01. 13:29

Felemás mérleggel zárták a hetet az ifjak

Székesfehérvár - A Videoton FC versenyző korosztályainak mindegyike a bajnokság célegyenesébe fordult.

Káldor András

A hétvégén az U19-es csapat a Grosics Akadémia csapatánál vendégeskedett. Az igen gól gazdag mérkőzésen 4-1-es hátrányból egyenlített Csucsánszky Zoltán csapata, ám a 77. percben a hazaiak végleg eldöntötték a három pont sorsát, és 5-4-es győzelmet arattak. Góljaik közül Szekeres Marcell kettőt, míg Babinyecz Balázs és Lencsés Balázs egyet-egyet szerzett.

Az U17-esek az elmúlt héten két mérkőzést is játszottak. Szerdán a Diósgyőr ellen 6-2-es vereséget szenvedtek, ahol mindkét gólunkat Vörös Bence lőtte. Szombaton, pedig a Grosics Akadémia ellen nagy különbséggel, 4-1-re nyertek. Papp Ádám két gólt szerzett, Koltai Tibor és Vizner Erik pedig egyet-egyet.

Az U16-osok is kétszer léptek pályára a hét folyamán, előbb a Diósgyőrtől 3-1-re kikaptak, majd a Grosics Akadémiával játszottak 1-1-es döntetlent. Mindkét mérkőzés gólját Lengyel Máté Barnabás lőtte.

Az U15-es és U14-es csapatok egyaránt a Budapest Honvédhoz utaztak. A 15 évesek 0-0-ás döntetlent játszottak, a 14 évesek, pedig 4-3-ra kikaptak. Találataikat Pellei Gábor Bendegúz, Hajdinger Raul Zoltán és Urbán Krisztián szerezte.

Az U17-es lányok a 25. fordulóban a Honvéd-MFA ellen hazai pályán, Sóstón 4-2-es győzelmet arattak. Szabó József tanítványai közül Szabó Bernadett kettő, Trampler Kinga és Wang Viktória egy-egy találatot jegyzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!