Sport

2017.01.24. 20:30

Címvédés az ifiknél

Szár - Az előző héten a felnőtteké volt a pálya, szombaton pedig az U19-es korosztályú tornának adott otthont a szári sportcsarnok.

Káldor András

Nyolc csapat nevezett a tornára, az A jelű négyesből a Vértessomló és Felcsút csapata jutott az elődöntőbe. A B csoportban a Szár lett az első, míg a 2. helyre mindhárom csapat esélyes volt az utolsó mérkőzésig, de végül a Csákvár csapata jutott tovább.

A tavalyi elsőségét megvédte a Szár KSE ifjúsági csapata
Fotó: Szár KSE

Az első elődöntőt Vértessomló csapata nyerte 1-0-ra Csákvárral szemben, míg a másik összecsapáson a tavalyi döntő visszavágója került megrendezésre. Itt a szári csapat 1-0-ra tudta legyőzni a felcsúti fiúkat. A bronzmeccsen a Csákvár-Felcsút mérkőzés a rájátszás harmadik 1-0-s eredményét hozta, a Csákvár javára. A döntőben a Szár 4-2-re legyőzte a Vértessomlót, s megvédte címét. A torna legjobb játékosa Lázár Márk (Csákvár) lett, míg a legjobb kapusnak Újszászi Bencét választották Vértessomlóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!