Sport

2017.01.02. 19:34

Parádézó súlyemelők

Oroszlány - A Fehérvár Rugby Club súlyemelő szakosztályának sportolói versennyel zárták le a 2016-os esztendőt.

Szupkai Gábor

A két ünnep között sem henyéléssel töltötték az időt a Fehérvár Rugby Club súlyemelői, hanem Oroszlányban mozgatták a súlyokat a 2016-os év utolsó versenyén, nem is akármilyen eredményekkel.

Csonka Laura serdülő 63 kg-os súlycsoportban 70 kg összetett eredménnyel, Nagy Szabolcs serdülő 50 kg-ban 59 kilogramm összteljesítménnyel, míg Nagy Ferenc a 60 kg-os serdülők között lett aranyérmes 60 kg-os összetett eredménnyel.

A felnőttek közt szintén aranyérem jutott a 69 kg-os Antal Ottónak, aki 127 kg összteljesítménnyel zárt.A 105 kg-os súlycsoportjában Schneider Gábor második helyezést ért el, míg Gyolcsos Ferenc 185 kg-os összetett eredménnyel aranyérmes lett.

A +105 kilogrammos súlycsoportban szintén két fehérvári versenyző indult, közülük Kardos Csaba teljesítménye a harmadik helyre volt elég, míg Jambricska László 184 kilogrammos összteljesítménye második helyezést ért az FRC sportolójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!