Sport

2017.04.06. 12:34

Megyei II: Rangadó Csernyén és Fehérváron

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén a csapatok.

Káldor András

Osz-Car csoport

A csoport rangadóját Bakonycsernyén rendezik, ahol a szomszédvár Fehérvárcsurgó csapatát fogadja a listavezető. Ősszel nagy csatában, a 90. percben, Kadlecsik Tibor találatával tudott nyerni idegenben a Csernye. Ők azonban az utóbbi három fordulóban bukdácsoltak, így minden bizonnyal küzdelmes meccset játszanak az előző három játéknapon csupa győzelemmel záruló meccsek után érkező Csurgóval. A Videoton Baráti Kör csapata egy hónap alatt háromszor győzött, nagy harcot vív a bennmaradásért, kérdés, hogy a jó erőkből álló Kápolnásnyék ellen is folytatják-e sorozatukat? A Pázmánd ősszel meglepetésre Mányon nyert 3-1-re, ezzel a végeredménnyel most is kiegyeznének a vendéglátók.

Április 8., szombat, 16.30

Aqvital FC Csákvár II (15.)-Szár (3.), Bakonycsernye (1.)-Fehérvárcsurgó (5.), Bodajk (8.)-Vál (10.)

Április 9., vasárnap, 16.30

Videoton Baráti Kör (14.)-Kápolnásnyék (7.), Csór-Truck Trailer (13.)-Puskás AFC III (2.), Pusztavám-Jüllich (6.)-Kőszárhegy (16.), Pákozd (12.)-Mór II (4.), Pázmánd (11.)-Mány (9.)

A zöld mezes Kápolnásnyék ezúttal Fehérvárra fog látogatni
Fotó: Kricskovics Antal

Agárdi Termál csoport

Szabadegyházán eddig a tavasz nem úgy sikerült, ahogy tervezték, mindössze egy pontot szereztek öt meccsen, így a Káloz ellen fontos lenne számukra, hogy megízlelhessék a győzelem örömét, hiszen erre legutóbb novemberben, Seregélyesen volt alkalmuk. Két hely választja el egymástól az Adony, és az MPF Ráckeresztúr csapatát, az adonyiak hazai pályán eddig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, míg vendégeik kétszer nyertek idegenben, és három döntetlenre futotta erejükből. Egy biztos nagy küzdelem várható, főleg annak tudatában, hogy a keresztúri csapat már messze jár a kieső zónától, tavaszi győzelmeinek köszönhetően. Fontos összecsapás előtt áll a tabella élén álló Ikarus-Maroshegy, rangadó jellegű meccsen fogadja a dobogós reményeket tápláló Enying együttesét. Ha győznek még nagyobb lépéselőnybe kerülhetnek az őket üldöző, de ezúttal szabadnapos Kislánggal szemben.

Április 8., szombat, 16.30

Sárbogárd II (13.)-Besnyő-Iváncsa II (9.), Szabadegyháza (4.)-Káloz (6.)

Április 9., vasárnap, 16.30

Adony (10.)-MPF Ráckeresztúr (12.), LMSK Cobra Sport (11.)-Rácalmás (14.), Nagylók (8.)-Seregélyes (5.), Nagykarácsony (15.)-Pusztaszabolcs (7.), Ikarus-Maroshegy (1.)-Enying (3.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!