Sport

2016.11.29. 18:05

A Ferencváros ellen lép pályára a kupában a Puskás Akadémia

Felcsút - A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért a tavalyi NB I-es bajnokcsapatot kellene legyőznie a Puskás Akadémia FC csapatának.

Szupkai Gábor

A hazaiak szempontjából jobbkor nem is lehetne ez a mérkőzés. A Ferencváros mostanában nehéz napokat él át, igencsak döcög a zöld-fehérek játéka. Ugyan most hétvégén sikerült hazai pályán megverniük a Gyirmót gárdáját, de közel sem volt meggyőző a teljesítmény.

Tischler Patrik (sárgában)
Fotó: Molnár Artúr

A Puskás Akadémia FC, Vincze István irányításával legutóbbi két mérkőzését minimális különbséggel nyerte. Másfél hete a Cegléd ellen hazai pályán gyűjtötte be a három pontot a PAFC, most hétvégén pedig a listavezető Balmazújváros stadionjában hajtott végre bravúrt. A Tischler Patrik góljával 1-0-ra megnyert rangadó pedig kellő lendületet és önbizalmat adhat a csapatnak a Ferencváros elleni kupameccsre.

- Igazi futballünnepre számítok, a Ferencváros ellen minden játékosunknak felszabadultan kell játszania, hiszen várhatóan telt ház lesz, ez plusz energiákat tud mozgósítani. A Fradi játssza a focit, és ez nekünk is jó, mert a bajnokságban szinte mindenki bunkerfocival készül ellenünk, amit nagyon nehéz feltörni. A Ferencváros támadni fog, és mi is mindent megteszünk a győzelemért, biztos vagyok abban, hogy egy remek mérkőzés elé nézünk - mondta Vincze István, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője.

A Puskás Akadémia FC - Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!