Sport

2017.08.04. 17:50

A bajnok lesz a Puskás AFC vendége

FELCSÚT Újabb nehéz feladat, a bajnokcsapat vár a Puskás Akadémia FC együttesére a labdarúgó OTP Bank Liga NB I hétvégi fordulójában.

Szupkai Gábor

Folytatódik a felcsútiak kőkemény szezonkezdete. Ezúttal is nagy falat vár Pintér Attila csapatára, hiszen a címvédő Budapest Honvéddal csapnak össze a Pancho Arénában.

A tavalyi bajnok jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, egy sikerrel és két döntetlennel, 6-4-es gólkülönbséggel. Tehát idén is szoros meccseket játszanak a fővárosiak, nagyon észnél kell lennie a hazai védelemnek, különösen Davide Lanzafame kaphat kiemelt figyelmet, aki eddig a szezon minden tétmérkőzésén betalált.

- Szervezett futballt játszanak, van határozott elképzelésük, nem mellesleg jó játékosok alkotják a csapatot. A csatársoruk különösen veszélyes, Davide Lanzafame és Eppel Márton is nagyon jól játszott tavaly, azaz egyáltalán nem véletlen, hogy bajnokok lettek. Úgy gondolom, ha a lehetőségeinkkel jobban sáfárkodunk, komoly esélyünk lesz megnyerni a mérkőzést. Apróságokon múlt, hogy eddig nem pozitívan jöttünk ki a találkozókból. Ha lesz egy kis szerencsénk, és még jobban odafigyelünk a helyzetkihasználásra, biztos vagyok benne, hogy a gólok is jönnek majd. - nyilatkozta a Puskás jelenlegi játékosa, Prosser Dániel, aki korábban a kispestiek színeiben két gólt és egy gólpasszt jegyzett a Puskás Akadémia ellen.

A küzdőszellemre legutóbb sem lehetett panasz
Fotó: puskasakademia.hu

A kispestiekkel eddig hét alkalommal találkoztak a felcsútiak az első osztályban. A mérleg: egy győzelem, két döntetlen és négy vereség. Az egyetlen siker egy keserédes győzelem, hiszen legutóbb a szezon utolsó meccsén hiába nyert a Puskás 2-1-re a Honvéd ellen, búcsúzni kényszerült az első osztálytól.

A meccs szombaton 20.30 órakor kezdődik Bognár játékvezető sípszavára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!