Sport

2017.01.17. 16:17

A Budaörsöt fogadja az FKC

Székesfehérvár - Szerdán, 18 órakor a női NB I-ben a budaörsieket fogadják az Alba Fehérvár női kézilabdázói a Verseci úti sportcsarnokban.

Horog László

A fehérváriak szombaton este Lipcsében szerepeltek az EHF-kupában, és arattak magabiztos győzelmet, 34-21-re lelépték a házigazdákat. Vasárnap ismét érdekeltek a nemzetközi porondon, 14 órakor a francia Brest Bretagne látogat a koronázó városba.

Persze, addig sem tétlenkedhetnek Deli Rita tanítványai, január 18-án, szerdán a Budaörssel mérkőznek. A látogatók mestere, Mihály Attila jól ismeri a csarnokot és a hazai klubot, anno utánpótlás trénerként, majd vezetőedzőként éveket töltött Fehérváron, valamint az ellenfélnél a játékoskeretben is találhatók olyan játékosok, akik anno az FKC-ban lettek élsportolók.

Mindkét gárda 8 ponttal rendelkezik, 4-szer nyert és 6 alkalommal veszített.

A vendégek remek passzban vannak, két győzelem után érkeznek, december végén az MK-ból a fehérvári-akat búcsúztató Mosonmagyaróvárt verték 27-22-re, a hétvégén pedig a siófokiakat gyűrték le, 24-19-re. Utóbbi eredmény feltétlenül a bravúr kategóriába tartozik.

A hazaiaknál a térdét fájlaló Tilinger Tamara még egyedül edz, nem léphet pályára, miként Jelena Lavko sem, aki a decemberi világbajnokság óta a vádlijával bajlódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!