A büdös póló varázsa - Pánczél Barabás nem venné le kabala ruhadarabját

2017. április 20., 17:30 szerző: Ferencz Balázs
komment
A női kézilabda NB I/B 22. fordulójában megyei rangadón fogadja a Gárdony-Pázmánd NKSE alakulatát a Dunaújvárosi Kohász KA II.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A gárdonyi csarnok környékéről származó információk szerint már nagy ívben kerülik vezetőedzőjüket a tóparti lányok. Pánczél Barabás ugyanis a Gárdony kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata alatt egyszer sem cserélt pólót, bízva a kabala erejében. Eddig bejött, az NB I/B újonca már az ötödik a tabellán, s csupán két pontra van a dobogótól.

- Remélem, hogy kitart még a pólóm egy darabig - nevetett Pánczél Barabás, aki beszélt a Dunaújvárosi Kohász KA II elleni várakozásairól is. - Félretéve a viccet: azt sem tudom még, hogy miként készüljek, hiszen fogalmunk sincs róla, hogy milyen csapattal áll ki a Kohász, kik játszanak vissza az NB I-es csapatból, kire készüljünk. Rákényszerülünk arra, hogy a lehető legjobb felállásban lépjünk pályára.

Van miért visszavágnia az NKSE-nek, ősszel 11 góllal bizonyultak jobbnak a dunaújvárosi fiatalok Gárdonyban.

- Rendesen elvertek minket, így szeretnénk revansot venni, szeretnénk megőrizni a tavaszi veretlenségünket - mondta az edző. - Mindenki hadra fogható lesz, bár Németh Nóra külföldi útról esik majd a csarnokba. Nagyon fegyelmezett védekezésre lesz szükségünk. Ha Kovács Dorina, Hornyák, vagy Nick Viki játszik az Újvárosnál, akkor lassabb lesz a játék, a fiatalok azonban nagyon gyorsak lesznek és lőnek mindehonnan. Jól védekeznek, jó játékokat játszanak, keményen kell védekeznünk, a ziccereket pedig be kell lőni!

A DKKA II egypontos hátránnyal a 6. a bajnokságban, vagyis a vasárnap 16 órakor kezdődő összecsapás igazi rangadó lesz. Melyre gőzerővel készülnek a gárdonyi lányok, hogy szagolgathassák még mesterük varázspólóját.​

Ferencz Balázs

2017. április 20., 17:30 szerző: Ferencz Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...