Sport

2016.01.27. 19:50

A Csákvár FC hét gólt lőtt az Iváncsának

Csákvár – A Csákvár negyedik felkészülési mérkőzésén nem kímélte az megyei I éllovasát, az Iváncsa KSE gárdáját.

Káldor András

Villanyfényes találkozóval kezdődött a megyei I. osztály éllovasa, az Iváncsa KSE számára a felkészülési összecsapások sorozata. A bajnokaspiráns szerda-szombat menetrenddel hangol a pontvadászatra, és elsőként az NB IIes Aquital Csákvár FC vendége volt. A házigazdák annyiban jártak előrébb ellenfelüknél, hogy Toldi Gábor tanítványai mögött már három mérkőzés volt – a Puskás Akadémia II és a Videoton II ellen győzte, míg az Újbuda FC-vel döntetlent játszottak.

Aquital Csákvár FC Iváncsa KSE 7-1 (5-1)

Csákvár: Gróf – Karacs, Csendes, Racskó, Baranyai – Domján (Lőrincz), Bakos (Fényes), Nyilasi B. – Molnár Cs., Molnár T. – Kocsis G. Gól: Nyilasi B. 3, Kocsis G., Csendes, Molnár T., Molnár Cs. illetve Aradi

- A nagy ködtől függetlenül egy jó ellenfél ellen sikerült pörgős játékkal egy jó mérkőzést játszanunk, úgy, hogy ezúttal a fiataljaink nem kaptak lehetőséget, mivel Makrai Gábor, Bartos Julián, Spandler Csaba és Pintér Bence meghívót kapott a perspektíva korosztályos válogatottba. Vasárnap délután indulunk egyhetes edzőtáborba Bükre, előtte a tervek szerint még lesz meccsünk, az Újbudával játszunk visszavágót pénteken. Az edzőtáborozás alatt egy osztrák harmadosztályú csapattal, valamint a Haladás vegyes együttesével lesz mérkőzésünk, hazafelé, pedig a Tatabányával találkozunk még. – tudtuk meg Toldi Gábor vezetőedzőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!