Sport

2016.03.04. 19:24

A Duna partján előzött a Balmaz

Dunaújváros – A Merkantil Bank NB II-es labdarúgóbajnokság 18. fordulójának nyitányán a DPASE szoros csatában maradt alul közvetlen riválisa ellen.

Ferencz Balázs

Dunaújváros PASE–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-3 (1-1)

Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Barna Gábor (Kis Z., Szvetnyik).

Dunaújváros PASE: Dániel – Tamaskó, Hajdók, Lorentz, Rosta – Koval, Huszárik – Kercsó B., Szellák S., Keglovics – Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

Balmazújváros: Gazsi – Vajda S., Istenes, Kiss L. – Kovács Á., Karikás, Sigér, Virág – Pintér, Papp, Kónya . Vezetőedző: Feczkó Tamás. Gól: Tóth T. (26.), Keglovics (70.) illetve Kovács Á. (19.), Vajda (80., 88.)

A télen meggyengült Dunaújváros közel állt ugyan a győzelemhez, a hajrá kezdete előtt még vezetett, azonban Vajda duplájával fordított a Balmazújváros. A vendégek így megelőzték aktuális riválisukat a bajnoki tabellán. Dobos Barna: – Közel álltunk a győzelemhez, de a mérkőzés hajrájában nagy egyéni hibákat vétettünk, ezért nem csak a győzelem, a pontszerzés is meghiúsult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!