Sport

2016.07.16. 20:20

A DVTK ellen kezd a Vidi

Az OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-bajnokság 2016/17-es idényének első fordulójában a DVTK együttesét fogadja a Videoton FC ma 18 órakor a felcsúti Pancho Arénában.

Ferencz Balázs

A diósgyőriek, csakúgy, mint a fehérváriak, új vezetőedzővel vágnak neki a szezonnak, de a vendégek trénerének nem lesz ismeretlen a közeg és az ellenfél, hiszen a Diósgyőr kispadjára a Vidivel tavaly ezüstig jutó Horváth Ferenc ült le a nyáron. A fehérváriak élén ténykedő Henning Berg azonban új struktúrát alakít ki a Vidinél, de az biztos, a piros-kékek csak egy győztes rajttal lennének elégedettek. Ugyanakkor nagy kérdés, a Videoton milyen szerkezetben, milyen összeállításban debütál a bajnokságban. Az Európa Ligaösszecsapások során Suljic, Barczi, Bódi és Géresi kapott lehetőséget kezdőként a támadónégyesben, míg Kovács István, Oliveira, vagy éppen a láthatóan jó formában lévő Feczesin csak a padról szállt be. Húz-e valami váratlant Berg mester ma este? A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak vasárnap, a klub három drab, két útvonalon közlekedő ingyenes szurkolói buszt indít a felcsúti mérkőzésre. A bérlettel nem rendelkező drukkereknek azt javasolja a Videoton FC, hogy vásárolják meg elővételben a belépőjüket, így a helyszíni jegyárnál kedvezőbben, a sorban állást elkerülve juthatnak hozzá.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!