Sport

2017.01.12. 19:15

A DVTK ellen újra megmutathatják a Titánok

Székesfehérvár - A Mol Liga 34. fordulójában a DVTK Jegesmedvék csapata látogat a Fehérvári Titánok együtteséhez.

Káldor András

- Sikerült behúznunk a Ferencváros ellen azt a nagyon fontos mérkőzést. Onnantól kezdve úgy voltunk vele, hogy még van két kötelező meccsünk, amit meg kell nyernünk a Csíkszereda és a Belgrád ellen, de próbáljunk meg extra pontokat szerezni a nagy csapatokkal szemben - fogalmazott Kóger István, a Fehérvári Titánok vezetőedzője a MAC Budapest ellen 5-4-re megnyert találkozó után. Most megint egy olyan ellenfél, a címvédő DVTK Jegesmedvék gárdája következik a sorban, amellyel a ligában eddig két 2-1-es meccset játszottak, és mindkét csapat a másik otthonából vitte el a pontokat.

Kiss Patrik (Titánok, kék) és Miskolczi Márk harca a korongért Fotó: Molnár Artúr

A piros-fehéreknek annyival jobb kettejük idei párharcában a mérlegük, hogy a Magyar Kupában ellenben legutóbb Fehérváron tudtak 4-2-re nyerni. A szerdai kupameccsen Kóger István pihentette légiósait, ellenben két külföldi kapusa is jégre lépett - kényszerű okból, hiszen a MAC ötödik találata után váltotta Alex Scola Adrien Lemayt. Mindenesetre a DVTK vezeti a tabellát, de ugyanannyi pontja (71) van, mint az őket üldöző UTE csapatának, így minden bizonnyal nagy erőket fognak mozgósítani, és nem adják olcsón a bőrüket a 18.30-kor kezdődő összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!