Sport

2017.03.30. 11:53

A fehérvári falmászók Szlovákiában elért sikere különösen értékes

Pozsony - Sikeresen szerepeltek a Redrock falmászói a szlovák fővárosban rendezett Adidas Boulder Cup nemzetközi megmérettetésen.

Ferencz Balázs

A múlt hétvégi nemzetközi extrém sport versenyen komoly kihívás elé néztek a székesfehérvári Redrock falmászói, hiszen Pozsonyban olyan hatalmas elemekkel, falakkal találkoztak, amilyenekkel Magyarországon nagyon ritkán. Ezért a fehérvári mászók Szlovákiában elért sikere különösen értékes.

A kétnapos viadal első etapjában, szombaton a nagyobbak ostromolták a falat, Sándor Réka kiváló útvonalválasztással, remek fogáskombinációkkal az igen előkelő második helyezést érte el az U16-osok között, míg az ebbe a korosztályba csak idén fellépő, vagyis újoncként versenyző Forgács Eszter Evelin az ötödik helyen zárt.

Vasárnap az U12-esek között szintén újonc Hegedüs-Krisó Dénes az elért topok alapján a hatodik pozícióban fejezte be a versenyt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!