Sport

2017.01.19. 19:10

A Fehérvári Titánok az SC Csíkszereda ellen lépnek jégre

Székesfehérvár - Péntek este a MOL Liga 36. fordulójában a Fehérvári Titánok hatpontos meccsen a Sportclub Csíkszereda csapatát fogadják.

Káldor András

A 18.30-kor kezdődő összecsapás kimenetele döntő fontosságú lehet a fehérvári gárda számára, hiszen Kóger István tanítványai amennyiben győzelemmel zárják ezt a hatvan percet, megszilárdítják pozíciójukat a tabella 7. helyén, és ez már azt jelentheti, hogy egész biztosan ott lesznek a rájátszásban. Mindenesetre a legutóbbi játéknapon, Debrecenben kis híján sikerült a bravúr, de végül 4-3-as vereséggel zártak. Nem véletlenül volt akkor csalódott a szakember.

- Nagyon sajnálom, hogy nulla ponttal távoztunk Debrecenből. Nagyon sokat tettünk a győzelemért, de az első három percben kapott két gól rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. Úgy gondolom, nagyon sokat dolgoztunk, többet is lőttünk kapura, mint a hazai csapat, de mégsem sikerült a pontszerzés - mondta a Titánok mestere.

Szabó Bence (kék) vezeti a korongot a csíkiak kapujára Fotó: Molnár Artúr

A Sportclubbal szemben negatív a kék fehérek mérlege az idei pontvadászatban, ugyanis az eddig lejátszott három találkozóból a csíki gárda kettőt megnyert, míg a Titánok egyszer örülhettek a lefújást követően.

- Masszív, jó csapatnak tartom ellenfelünket, attól függetlenül, hogy milyen helyet foglalnak el a tabellán. Ékes bizonyítéka ennek, hogy a Galac elleni mérkőzésen győzni tudtak, és egyértelműen nehéz meccsre számítok. Az EBEL-ben szereplő csapat is pályára lép ma, ezért nem kapunk vissza játékost, ráadásul Thomas Beauregard nem vállalja a játékot, így csak Kocsis Ferencre számíthatok. Ráadásul hiányozni fog a vállsérülést szenvedett Vízi Dániel, valamint Preston Shupe, aki egész héten nem edzett, mert influenzás, és kétséges a játéka - tette hozzá Kóger István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!