Sport

2017.04.07. 14:51

A győzelem reménye - A tabellán utolsó Alba MÁV riválisát fogadja

A tabella sereghajtójaként várja az Alba MÁV Előre csapata a Pénzügyőr együttesét az NB I/B 22. fordulójának holnapi játéknapján.

Káldor András

Az előző fordulóban végérvényesen eldőlt, hogy a székesfehérvári gárda hosszú évek után az idény végén kénytelen lesz búcsút mondani a férfi kézilabda-pontvadászat második vonalának. A kék-fehérek a szombati mérkőzést is beleszámítva öt fordulóval a bajnokság befejezése előtt olyan hátrányba kerültek riválisaikkal szemben, hogy azt már nem valószínű, hogy le tudják dolgozni, valamint a legjobb kieső helyre is kizárólag csoda folytán érhetnének oda.

Mindenesetre igazi kiesési rangadót láthatnak majd azok, akik kilátogatnak a VOK-ba 18 órakor, hiszen ellenfelük, a Pénzügyőr SE gárdája éppen csak egy ponttal előzi meg őket a tabellán. A két csapat legutóbb november közepén, a 9. fordulóban találkozott a vendéglátók Kőér utcai csarnokában, és a mérkőzés a fővárosiak 28-24 (15-13)-as sikerét hozta. Ezen a meccsen a fehérváriaknál Venczel Attila volt a legeredményesebb hét találattal, rajta kívül Balogh Dávid ötször vette be zöld-fehérek kapuját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!