Sport

2017.05.28. 19:07

A hajrában hozta a kötelezőt a Bicske

CSÁKVÁR - A papírforma alapján biztos győzelemre számítottak a bicskeiek, ám igencsak meggyűlt a bajuk a vendégekkel.

Káldor András

Bicske-Polgárdi 2-1 (1-1)

Csákvár, 100 néző

Vezette: Szűcs László

Bicske: Milinte - Máté, Sötét, Máj, Köntös - Pump (Szarvas), Varga Z., Bencze M. (Deák R.), Németh E. - Szilágyi L., Molnár A. Vezetőedző: Raffai Rudolf

Polgárdi: Bernáth I. - Spánitz A., Csrepka Máté, Csizmadia G., Szabó B. - Bencze J. (Schultz, Somogyi), Csizmadia D., Farkas D., Tóth P. - Egerszegi, Kosztolányi. Vezetőedző: Egerszegi Zoltán

Gól: Németh E. (2.), Szarvas (80.), illetve Tóth P. (17.)

Jók: Németh E., Molnár A., Máj, illetve Bernáth I., Egerszegi, Tóth P.

Remek futballidőben ismét a csákvári műfüves pályán került lejátszásra az utolsó előtti forduló mérkőzése. A „hazai” csapat nem bízta a véletlenre a dolgokat, már a 2. percben vezetést szerzett. Máj Gábor emelte előre a labdát, amelyet Németh Erik maga elé tett, és a hosszú sarokba lőtt.1-0. Jó ideig nem történt semmi, a 17. percben azonban késlekedtek a bicskei védők,Tóth Péterhez került a labda, aki mutatós lövést küldött a jobb felső sarokba.1-1. Feljöttek a vérszemet kapó vendégek, előbb Kosztolányi Bence hagyott ki nagy helyzetet, majd Farkas Dániel lövés helyett beadott, belül azonban senki sem érkezett.

Az első félidő utolsó eseményeként Németh E. nagy lövése a lécen csattant. A 63. percben Varga Zoltán baloldali szögletét Sötét Dávid fejelte fölé. Három perc múlva Molnár Attila baloldalról beadott, de Németh E. kivárt, és lövését a kapus mentette. A 74. percben Varga Z. elfutott a bal oldalon, beadott Németh E. lőtt a kapura, Bernáth Imre üggyel-bajjal tudott védeni. A 80. percben Molnár A. tört előre a bal oldalon, beadását a frissen beállt Szarvas Péter fejelte a hálóba. 2-1. Az utolsó pillanatokban Németh E. még eltalálta a jobb oldali kapufát. A sérülések, eltiltás és egyéb okok miatt alaposan felforgatott Bicske nehéz csatában múlta felül a meglepően jól teljesítő vendég csapatot. A Bicske együttese hét év után harcolta ki ismét a dobogós helyezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!