Sport

2017.08.04. 19:21

A hétvége kupamérkőzései Fejérben

SZÉKESFEHÉRVÁR Ezen a hétvégén már a második fordulót rendezik az idei labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjében, és a Fejér Megyei Kupában.

Szupkai Gábor

A Magyar Kupában a Mezőfalvát búcsúztató baracsiak vasárnap a Lajoskomárom otthonában lépnek pályára. A tavalyi bajnokságban egy hellyel a Baracs mögött végeztek a hazaiak, de nyáron több új játékossal erősítettek. Minden körülményt figyelembe véve mindkét csapatnak ötven százalék esélye van a 3. fordulóba kerülésre.

A forduló párosítása. szombat 17 óra: Sárosd-Sárbogárd, Főnix FC-Mór; vasárnap 17 óra: Kisláng-Telmex-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Martonvásár-Ercsi Kinizsi, Pákozd-Bicske.

A Fejér megyei Kupában minden összecsapás vasárnap 17 órakor kezdődik. A párosítások: Szár-Mány, Alcsútdoboz-Fehérvárcsurgó, Csákberény-Bakonycsernye, Csór-Bodajk, Szabadbattyán-LMSK, Sárkeresztes-Seregélyes, Pázmánd-Videoton Baráti Kör, Sárszentmihály-Pátka, Dég-Nagykarácsony, Mezőszilas - Perkáta, Ráckeresztúr-Kápolnásnyék, Vál-Herceghalom, Előszállás-Kisapostag, Pusztaszabolcs-Adony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!