Sport

2017.02.14. 21:15

A hiba kizárva - A Fehérvár AV19 ma a Dornbirnt fogadja

Székesfehérvár - Az IIHF-tornák miatti bajnoki szünetet követően újult erővel esnek egymásnak a csapatok az EBEL középszakaszában.

Ferencz Balázs

Utolsó szalmaszálak után kapkod a Fehérvár AV19 jégkorong csapata az Erste Bank Eishockey Liga alsóházi kvalifikációjában. Fogadkoztak ugyan a kék-fehérek, hogy bónuszpont nélkül is elérik a rájátszást érő második pozíciót a középszakaszbeli küzdelmek során, de azzal, hogy képtelenek voltak legyőzni itthon az Olimpija Ljubljanát, és nem tudták megismételni a bravúrt, a Znojmo kétszeri buktatását, messze kerültek Kógerék a playoff-tól. De mint tudjuk, a fehérvári hoki nem ismer lehetetlen küldetést, így nincs itt az ideje a vészharang kocogtatásának.

Erdély Csanádnak (b) is minden pakkért meg kell majd harcolnia Fotó: Koppán Viktor

A Volán négy meccsel a kvalifikáció vége előtt 8 pontjával az alsóház ötödik helyén áll, a második pozíció hat pontra van. Minden meccset nyerni kell, a ma 19.15 órakor kezdődő hazait is. A Dornbirn csapatának amúgy sem árt visszavágni, a DEC 1-0-ra nyert az alsóházban a Fehérvár ellen. A hiba kizárva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!