A Kohász a fehérvári lányokat látja vendégül

2016. február 19., 19:00 szerző: Horog László fotós: Molnár Artúr
komment
Székesfehérvár - Szombaton, 18 órakor Dunaújvárosba látogatnak a Fehérvár KC kézilabdázói. A mérkőzés izgalmasnak ígérkezik.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A fehérváriak legutóbb a kupában voltak érdekeltek, a múlt pénteki, békéscsabai döntetlennel jogot szereztek az MK négyes döntőjében való részvételre. Közben kiderült, hogy szigetszentmiklósi fináléban az Érddel találkoznak, ami roppant kedvező, lévén a két nagyágyú, az FTC és a Győr ellen esélyük sem lenne a nagydöntőbe jutásra.

Triscsuk és Kovács Anna próbálja megállítani Hajduch Csengét. Fotó: Molnár Artúr

Persze, az érdiek is esélyesebbnek tűnnek, ahogy a hétvégi, bajnoki ellenfél, a Dunaújváros Kohász is. Lévén az acélvárosiak az 5., a látogatók a 6. helyen várják a derbit. Nem is a helyezésben, a pontok számában járnak jóval előrébb az újvárosiak, ők 24-et gyűjtöttek, a fehérváriak 15-öt, igaz, előbbiek egy mérkőzéssel többet játszottak.

A két csapat őszi találkozója 20-20-as döntetlent hozott a Verseci úti csarnokban, a hazaiak a sírból mentettek egy pontot, a randevút követően a Kohász vezetőedzői felmentették Mátéfi Esztert az edzői posztról, helyét a veszprémi férfiakkal másfél évtizede BL-döntőt vívó horvát Zdravko Zovko foglalta el.

Horog László

2016. február 19., 19:00 szerző: Horog László fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...