Sport

2017.05.29. 16:37

A középmezőny jutott nekik

DRZONKÓW Az Alba Öttusa SE versenyzője, Palkovics Karolina valamint Horváth Norbert alkották a mix-váltót, mely hullámzó teljesítménnyel tudta le az idei öttusa világkupa-sorozat lengyelországi állomását.

Ferencz Balázs

11 vegyes staféta vágott neki a drzonków-i világkupa-futam utolsó versenyszámának. A Palkovics Karolina és Horváth Norbert alkotta magyar váltó vívásban nem brillírozott, negatív mérleget produkálva a tizedik volt, majd aztán a medencei küzdelmek alatt javítottak helyezésükön, az úszást harmadik leggyorsabbként teljesítették. A lovaspályán remekeltek a magyarok, a legjobban ugratták lovaikat, így a kombinált számot a hatodik pozícióból kezdhették. A lövészettel tarkított futás során egy helyet visszaesett a magyar vegyesváltó, a hetedik helyen zárta a világkupát. Az írek, N. Coyle - Lanigan-O'Keeffe nyerték a mix-váltót, megelőzve a lengyeleket és a dél-koreai stafétát. Az idei vk-sorozat fináléját június 23. és 25. között a litvániai Vilniusban rendezik, ahol Kovács Sarolta és Demeter Bence is rajthoz áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!