Sport

2016.11.03. 16:50

A Mór II fogadja a Bakonycsernyét

Fejér megye - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén a csapatok.

Káldor András

Osz-Car csoport

Az előző fordulóban nagy meglepetésre vereséggel zárt a Kápolnásnyék csapata Csóron, míg ellenfelük hallatlanul magabiztosan győzte le a Kőszárhegyet. Helyezése alapján a vendéglátók a találkozó esélyesei, annál is inkább, mivel az eddigi öt hazai rendezésű mérkőzésük közül négyet hoztak, és csak a listavezető Bakonycsernye tudta őket legyőzni. Mórón vendégeskedik a tabellán három ponttal az első helyen álló csernyei gárda, nagy csatára van ugyan kilátás, ám a rutin a vendégek mellett szól. Fehérvárcsurgón küszöbölheti ki a múlt heti csorbát (Szár ellen 0-1 - a szerk.) a Puskás AFC III együttese, kérdés azonban, hogy milyen összeállításban tudja csapatát pályára küldeni Szabó Dániel vezetőedző. A helyezéseket tekintve rangadót rendeznek Kőszárhegyen, a hazai csapat meglehetősen hullámzóan teljesít, igaz, ez ugyanúgy vonatkozik az idei szezonban bukdácsoló Mányra is.

A piros mezes Dopuda Igor (Ikarus-M.hegy) már 11 gólnál jár   Fotó: Molnár Artúr

2016. 11. 05., szombat, 13.30

Kápolnásnyék (5.)-Pázmánd (12.)

2016. 11. 06., vasárnap, 13.30

Kőszárhegy (11.)-Mány (10.), Mór II (4.)-Bakonycsernye (1.), Fehérvárcsurgó (6.)-Puskás AFC III (3.), Szár (2.)-Vál (9.), Pusztavám-Jüllich (8.)-Aqvital FC Csákvár II (13.), Videoton Baráti Kör (15.)-Bodajk (7.), Pákozd (14.)-Csór-Truck Trailer (16.)

Agárdi Termál csoport

A csoport egyetlen szombati mérkőzésén az utóbbi három fordulóban nyolc pontot vesztő Kisláng javíthat mérlegén az MPF Ráckeresztúr otthonában, míg vendéglátóiknak is égetően szükségük lenne a pontokra, így ebből egy jó kis meccs kerekedhet ki. Több párosítás is rangadó jellegű lesz, hiszen a Nagykarácsony és a Sárbogárd II, valamint a Seregélyes és az Adony együtteseit egyaránt egy-egy helyezés választja el egymástól. Küzdelmes összecsapásra van kilátás Pusztaszabolcson, ahová a tabellát vezető Ikarus-Maroshegy látogat. A maroshegyiek idegenben veretlenek, mindössze egy döntetlent játszottak Sárbogárdon, a Pusztaszabolcs-
tól pedig a Nagykarácsony vette el a pontokat a 7. fordulóban, amúgy rajtuk kívül senki nem tudott még náluk nyerni.

2016. 11. 05., szombat, 13.30

MPF Ráckeresztúr (15.)-Kisláng (2.)

2016. 11. 06, vasárnap, 13.30

Káloz (11.)-Iváncsa II-
Beloiannisz (12.), LMSK Cobra Sport (10.)-Szabadegyháza (3.), Nagykarácsony (14.)-Sárbogárd II (13.), Nagylók (4.)-Besnyő (9.), Pusztaszabolcs (6.)-Ikarus-Maroshegy (1.), Rácalmás (16.)-Enying (5.), Seregélyes (7.)-Adony (8.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!