Sport

2015.10.07. 14:25

Magyar Kupa fordulót rendez a Redrock

Székesfehérvár - Ismét falra másznak Fehérváron. A Mozogj Kreatívan SE égisze alatt működő Redrock Mászó Párducok rangos falmászó versenynek adnak otthont.

Ferencz Balázs

A hazai falmászók krémje keresi a fogásokat a Major utcában

Hazánkban is egyre népszerűbb sportág a falmászás, hiába származik a sport extrém válfajából. A mászás iránti töretlen, sőt emelkedő ívű érdeklődést pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy népes mezőnnyel rendezik országos bajnokságaikat. Az ob mellett a Magyar Kupa sorozatot is életre hívták a közelmúltban. A fehérvári Mozogj kreatívan Sport Egyesület számára nagy megtiszteltetés, hogy október 17-én és 18-án a koronázó város fogadhatja a falmászók Magyar Kupa-mezőnyét. A III. Boulder Maraton az MK záró fordulója lesz, vagyis itt díjazzák a sorozat legjobb mászóit. A megmérettetésen nyolc kategóriában hirdetnek győztest, a versenyen részt vehetnek a hétévesek és az 1976 előtt született veteránok is.

A III. Boulder Maratonra vasárnap éjfélig lehet nevezni az egyesület honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!