Sport

2016.11.24. 17:25

A példamutató munka jutalma

Székesfehérvár - A Hiemer-ház házasságkötő terme adott otthont az ifjú Ocskay Gábor tehetséggondozó ösztöndíj program díjátadó ünnepségének.

Káldor András

Az Ifjú Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a 2016-17-es szezonban létrehozta az ifjú Ocskay Gábor tehetséggondozó ösztöndíj programot, melynek elsődleges célja olyan, főleg ifjúsági és juniorkorú tehetségek támogatása, akik még nem rendelkeznek profi szerződéssel. Azért a felső két korosztályra esett a választás, mert a szupermini korosztálytól a serdülő korosztályig a tehetségek jutalmazását az Ifjú Ocskay Gábor Alapítvány vállalta magára. A programba bekerülő sportolók az edzők javaslata alapján kerültek az öttagú ösztöndíj-bizottság elé, melynek tagjai Ocskay Zsuzsanna, Szélig Viktor, Fischer Miklós, Palkovics Krisztián és Fekti István voltak.


Idén az akadémia hét növendéke, Horváth Dominik, Nagy Ákos, Madácsi Benedek, Vértes Nátán, Vincze Gergő, Péter Andor és Sándor Flórián részesült az ösztöndíjban. Az elismeréseket Székesfehérvár polgármesterétől, Cser-Palkovics Andrástól vehették át a díjazottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!