Sport

2017.08.13. 20:34

A Puskás II nyerte a rangadót

SZÉKESFEHÉRVÁR Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyitó fordulójában presztízscsatát rendeztek Sóstón vasárnap délelőtt.

Krebsz András

Videoton FC II-Puskás Akadémia FC II 0-2 (0-0)

Sóstói Stadion, 200 néző

Vezette: Kovács Imre (Nyerges Zsolt, Varga Gábor)

Videoton II: Hársfalvi - Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Lencsés - Réti, Takács M. (Kondor, 79.) - Bolla, Szabó B. (Magda, 79.), Lőrincz - Galacs (E. Hadzic, 76.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Puskás AFC II: Ásványi - Horvat (Komódi, 71.), Kovács T., Radó D., Deutsch (De Oliveira, 50.) - Hudák, Zsidai - Osváth, Mim, Tímári (Szabó M., 66.) - Péter. Vezetőedző: Bojan Lazic.

Az első játékrész kevés lehetőséget hozott, ám a hajrára felpörögtek az események.

A 35. percben a remekül kilépő Szabó Bence hiába gurított el Ásványi Balázs mellett, a hátraérő felcsúti védők tisztázni tudtak. Kisvártatva a hazaiak középpályását buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt azonban Lőrincz Attila a jobb alsó mellé lőtte. A folytatásban átvette az irányítást Tímár Krisztián legénysége, a 78. percben mégis Hársfalvi András bosszankodhatott, amikor Péter Bence higgadtan helyezett a hosszú alsóba. 0-1. Egyenlíteni nem sikerült, sőt, egy lecsorgó labdát az ötösről Radó Dániel kotort a székesfehérváriak hálójába. 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!