Sport

2017.03.19. 20:43

A rutinosabb csapat megérdemelt sikere

Velence - Az egykor szebb napokat látott Velence csapata tavasszal még nem szerzett pontot, és ez most a Mór ellen sem sikerült.

Káldor András

Velence-Mór 1-4 (1-1)

Velence, 50 néző

Vezette: Hajdú BalázsVelence: Krencz - Tóth A. (Nagy D.), Rakonczay, Lantos, Silhány - Harmati, Pál I. (Németh Zs.), Baranyai, Gulyás-Kovács - Pintér B., Czifra (Németh E.). Mór: Kiss M. - Szabó B., Tetzli (Bátki), Kaszás, Tanárki (Gál D.) - Cseszneki, Tar, Mayer (Durso), Osgyán - Bánfalvi, Tornyai T. (Dreska).

Vezetőedző: Németh Bálint Gól: Pál I. (43.), illetve Osgyán (37., 50.), Tar (61.), Durso (89.) Jók: Krencz, Harmati, Rakonczay, illetve Osgyán, Cseszneki, TarA 7. percben a hazai kapu előtti kavarodásból Tornyai Tamás elé pattant a labda, akinek 5 méteres lövését Krencz Sebestyén óriási bravúrral hárította.

A 37. percben vendégakció futott a bal oldalon, a belőtt labdát Krencz ugyan védeni tudta, de a labda a kétméteres lesen álló Osgyán Máté elé került, aki 2 méterről a hálóba lőtt. 0-1. A 43. percben szabadrúgást végzett el a móri kaputól 30 méterre Gulyás-Kovács Géza, a remekül kapu elé csavarodó labdára pontosan érkezett Pál István, és 8 méterről védhetetlen gólt fejelt a jobb felső sarokba. 1-1.

Az 50. percben baloldali támadás végén a labda Osgyán elé került, aki kilőtte a bal alsó sarkot. 1-2. A 61. percben balról, Tar Bálint kissé lecsúszott lövését ugyan felvette volna Krencz, de közben Rakonczay András is hozzáért a labdához, így az a tehetetlen kapus mellett a hálóba hullott. 1-3. A 87. percben jobboldali vendégakciónál a labda a vizes talajon a kapufára pattant, majd onnan a jó ütemben érkező Durso Marvin két méterről a gólvonal mögé juttatta. 1-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!