Sport

2017.01.20. 21:50

A tanítványok Balatonszárszóra utazhattak

Balatonszárszó - Negyedszer utaztak a déli parti településre a székesfehérvári Ezredéves Általános Iskola és Speciális Szakiskola tanulói.

Horog László

Az egykori válogatott futballista, Tiber László öt esztendeje tart testnevelés órákat az Ezredéves iskola fogyatékkal élő tanulóinak. A nebulók immár negyedik alkalommal utaztak Balatonszárszóra, Tiber László egykori, siófoki játékostársának meghívására, aki hotelt üzemeltet a Siófokhoz közeli településen.

Tiber László csoportja ezúttal is ellátogatott a déli partra, a tanítványok Balatonszárszóra utaztak Fotó: A szerző

- Bódi Zoltánnal hosszú éveket töltöttünk az élvonalban, a futballkarierünk befejezése után is őrizzük a barátságot. Ő látta vendégül azt a 25 tanulót, akik az általam tartott tornaórákat látogatják az iskolában. A déli parton töltött nap során először csúszkáltak a befagyott Balaton jegén, aztán pihenés következett a melegvizes medencékben, az ebéd után megtekintettük Balatonföldváron a Hajózástörténeti Látogatóközpontot. A gyerekek körében hetekig ez a kirándulás jelenti a témát. Majd kis idő elteltével már elkezdenek beszélni arról, mikor utazhatnak legközelebb a Balatonra - közölte Tiber László ötletgazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!