Sport

2017.06.02. 18:10

A Vadmalacok a legjobbak a megyében

SZÉKESFEHÉRVÁR - Az MKOSZ-teremben rendezték a Fejér megyei kosárlabda bajnokság férfi döntőjét, nyolc csapattal. Nyert a Vadmalacok együttese.

Horog László

Az Albatrosz-Dunaújvárosi Sárkányok nyitó mérkőzést követően, a Vasöntöde-Kinxtown derbi, majd Az Alba Fehérvár-Tech Lingua összecsapás következett.

A Dunaújvárosi Sárkányok 74-52-es győzelmükkel a 11. helyet, a Vasöntőde a 9. helyet szerezte meg, 62-58-ra felülmúlva Kinxtownt. A 7. helyen a Tech Lingua végzett, szoros derbin 84-81-re legyőzve az Alba Fehérvár fiataljait.

A Vadmalacok győzött a megyei bajnoki döntőben
Fotó: a szerző

Az 5. helyért a tavalyi aranyérmes Ősfehérvár a Fehérvár Express csapatával vívott, 68-52-es sikerével az Ősfehérvár az 5. helyen zárta az idei szezont. A bronzmeccsen a Fehérvár KC a Thermo-Modul Várpalota KC-val harcolt, sérülésekkel tarkított, parázs mérkőzésen, a Fehérvár KC 87-81-re győzött.

A döntő sportszerű hangulatban zajlott, izgalmas, fordulatokkal teli összecsapáson Vadmalacok és a Konstruktor küzdött, előbbiek egypontos, 76-75-ös győzelmet arattak, ezzel megszerezték a Fejér megyei bajnoki címet a férfiaknál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!