Sport

2017.02.27. 18:14

A Vasvári Gimnázium csapata mehet a megyeire

Székesfehérvár - A IV. korcsoportos foci városi Diákolimpia négyes döntőjében a Vasvári Pál Gimnázium fiú csapata meggyőző fölénnyel aratott diadalt.

Ferencz Balázs

A négyes döntőben körmérkőzéses rendszerben, a Csíkvári úti műfüves csarnok két pályáján viaskodtak a fináléba jutott alakulatok. A Ciszterci Szent István Gimnáziumot 2-0-ra, a Tópartit 5-2-re verte a Vasvári Pál Gimnázium alakulata. A Vörösmarty szoros csatában 4-3-ra győze le a Tóparti Gimnázium együttesét, majd magabiztos játékkal, 6-2-re verte a Cisztercit.

Fotó: Molnár Artúr

Az eredemények tudatában a torna döntőjét vívta egymással a Vasvári és a Slett Csaba dirigálta Vörösmarty. A végső csata igazán gólgazdag összecsapást hozott, a Müller Csaba által felkészített Vasvári 11-5-re nyert, így három diadallal, meggyőző fölénnyel nyerte a városi döntőt. A Vasvári Pál Gimnázium a dicsőség mellett a továbbjutást is kiharcolta, ők képviselik a várost a megyei Diákolimpia döntőjében. A bronzmeccsen a Ciszterci nem ismert kegyelmet, 5-0-val lépte le a Tóparti csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!