Sport

2017.01.22. 21:55

A Videoton II a Bicske ellen nyert edzőmeccsen

Székesfehérvár - A Disztl László vezette NB III-as Videoton FC II próbajátékosokat is tesztelt a megye I-es Bicske ellen.

Ferencz Balázs

Szombaton, -8 fokban fogadta a Videoton FC II első felkészülési mérkőzésén a megye I-ben szereplő Bicskei TC alakulatát. Az első félidőben a Gyánó - Csongrádi, Kónya, Lencsés, Baksa - Réti, Schiller - Véninger, Hamed, Ante Solomun - Kondor tizenegyet küldte pályára Disztl László, majd a második félidőben Borsos, Vincze és Pápai mellett három próbajátékos, Lassú Zsombor, Vincze Dávid és Szántai Szabolcs is lehetőséget kapott.

Hamed Hajrovics (11) gólt szerzett a Vidi II próbajátékosaként Fotó: vidi.hu

A szintén próbajátékon lévő Hamed Hajrovics végig játszott. A 21. percben Csongrádi remek beadását Ante Solomun szép mozdulattal helyezte a bicskei kapuba, majd nem sokkal később a horvát U19-es válogatott támadó egy gólpasszt is kiosztott Véningernek. A 74. percben Hamed Hajrovics volt eredményes.

A bicskeiek a 91. percben egy távoli góllal szépítettek, így idei első meccsét 3-1-re nyerte a Vidi II, amely legközelebb szerdán este 19-kor a megye I-es éllovas Iváncsát látja vendégül a Sóstón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!