Sport

2017.05.26. 16:53

A Vidi II-t egykori játékosa góljai verték meg

Az NB III Nyugati csoportjának 33. fordulójában a Videoton II ismét vereséggel zárt, ezúttal a VLS Veszprém győzte le őket.

Káldor András

Videoton FC II-VLS Veszprém 1-2 (0-1)

Székesfehérvár, vezette: Sipos Tamás

Videoton FC II: Zöldesi - Lencsés (Haász), Lénárt (Burka), Lassú, Kondor - Bévárdi, Varga B., Réti, E. Hadzic (Solomun) - Tarnóczi, Schiller. Edző: Vajda Gusztáv

VLS Veszprém: Hársfalvi - Felber, Dobsa, Krebsz, Bene - Büki (Molnár M., Szabó P.), Bognár B., Kókány (Sárossy), Kocsis G. - Gunther, Simon B. Edző: Orbán Tamás

Gól: Bévárdi (68.) illetve Bognár B. (39., 60.).

Kiállítva: Dobsa (67.)

Jól kezdték ugyan a találkozót, két lehetőséget kihasználatlanul hagytak a fehérváriak, ám ezután a Vidi-nevelésű Bognár Bence egy lesgyanús helyzet után megszerezte a vezetést. 0-1. Majd a 49. percben Lénárt András szenvedett súlyos sérülést, úgy, hogy a mentő vitte el a fiatal hátvédet - az eset, pedig megtorlatlan maradt. Bár minden elkövettek a piros-kékek az egyenlítésért, ám egy kontrából Bognár növelte a vendégek előnyét. 0-2. A 67. percben az ugyancsak ex-fehérvári Dobsa Gergő buktatta a 16-oson belül Kondor Kristófot, a veszprémit kiállította a játékvezető, míg a büntetőt Bévárdi Zsombor értékesítette. 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!