Sport

2017.02.20. 20:35

A Villach SV vendégeként búcsúzik a Volán

Székesfehérvár - Az EBEL alsóházi kvalifikáció utolsó mérkőzésein tét nélkül korcsolyázik jégre a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Nem jutottak a rájátszásba a kék-fehérek, Villachban búcsúznak az idénytől.

Ferencz Balázs

Már semmiféle tétje nem volt sajnos a Fehérvár AV19 középszakaszbeli utolsó hazai mérkőzésének, korábban eldőlt, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén sem lehetnek ott az EBEL rájátszásában a kék-fehérek. A Graztól elszenvedett 3-1-es vereség kalkulálható volt, mégsem esett jól a hazai búcsún.

Chris Bodo (jobbra) Villachban növelheti pontjai számát Fotó: Molnár Artúr

- A srácok keményen küzdöttek, szerették volna megmutatni, hogy a Dornbirn elleni mérkőzés nagy hiba volt. Meg akartuk mutatni a szurkolóinknak, hogy van szívünk és foglalkozunk a játékkal - értékelt Benoit Laporte vezetőedző. - Nem lőttünk gólokat, és az utóbbi hetekben is ez volt a probléma, hogy egyszerűen nem tudtunk betalálni a kapuba.

Nem lehet úgy hokimeccset nyerni, ha csak egy-két gólt lősz, mert ez hosszú távon megbosszulja magát - mondta az edző, aki a szezon utolsó csatájába vezeti a Volánt a rájátszásról szintén lemaradó Villach vendégeként, kedden este 19. 45-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!